Naša priča je nastala iz želje da u naš život uvedemo mikro bilje i klice, kao jednu zdravu naviku u načinu ishrane. Sa mirko biljem na jedan potpuno prirodan način obezbeđujemo potrebnu energiju i sve nutritivne vrednosti koje će našoj porodici pružiti zdrav život bez lekova i apoteka.

Prvi kontakt sa mikro biljem Snežana je imala u Beču gde je dve godine živela i radila. Prateći navike tamošnjih stanovnika koji su šišali mikro biljke na svako svoje gotovo jelo, tvrdeći da je to njihova doza vitamina. Poželela je da tu njihovu naviku preuzme i usvoji kao nešto što bi donelo kvalitetan izvor vitamina i njenoj porodici .

Po povratku kući nalazi seme i čarolija počinje. Ko šta radi, naša Sneža sadi . Pri tom slika i deli sa prijateljima na društvenim mrežama. Svaku novu biljku i svako novo jelo koje napravi  ukrasi mikro biljem i klicama. Kako vreme odmiče sve više ljudi želi da proba njene biljke i sve je više dece koja su zavolela povrće.

Priča se širi i nastaje Jekina bašta. Zašto Jekina a ne Snežina? Jeka je bila Snežina baka sa kojom je odrasla. Kojoj  ona na ovaj način odaje počast za svu bezuslovnu ljubav koju je od nje dobila a koju će ona sigurno kroz ovo zdravo bilje preneti i na vas.

Ne znamo gde će nas ova naša priča odvesti ali jedno znamo sigurno, a to je da ćemo na tom putu u svakom zalogaju uživati. Pridružite nam se i budite deo naše priče, da nam svima hrana bude lek !